Litterasitet og flerspråklighet

Litterasitet og flerspråklighet lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Litterasitet og flerspråklighet.pdf
ISBN
3626808220982

BESKRIVELSE

Hvordan kan vi lykkes i opplæringen av flerspråklige barn og unge? I denne boka behandler forfatterne temaer knyttet til lesing, skriving og muntlighet, og analyserer praksisen til lærere og lærerutdannere. De tar også opp utfordringer ved kartlegging av leseferdigheter og vurdering av språkkompetanse innenfor skole og utdanning. Litterasitet og flerspråklighet utgis i forbindelse med Lise Iversen Kulbrandstads 60-årsdag. Professoren ved Høgskolen i Innlandet er en av de fremste fagpersonene og miljøbyggerne innenfor forskning på andrespråksdidaktikk i Norge og Norden. Boka er skrevet for forskere, lærere, lærerstudenter og alle andre som er interessert i flerspråklighet.

Sofiya Khayitova 21. juni 2018 I anledningen professor Lise Iversen Kulbrandstads 60-årsdag ble det arrangert et åpent seminar ved Høgskolen i Innlandet.

Professoren ved Høgskolen i Innlandet er en av de fremste fagpersonene og miljøbyggerne innenfor forskning på andrespråksdidaktikk i Norge og Norden. Litterasitet og flerspråklighet utgis i forbindelse med Lise Iversen Kulbrandstads 60-årsdag. Professoren ved Høgskolen i Innlandet er en av de fremste fagpersonene og miljøbyggerne innenfor forskning på andrespråksdidaktikk i Norge og Norden. Request PDF | Litterasitet og flerspråklighet - muligheter og utfordringer for barnehage, skole og lærerutdanning | Hvordan kan vi lykkes i opplæringen av flerspråklige barn og unge? I denne ... Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Innhold Studiehåndbok Studiehåndbøker 2020/2021 Studiehåndbok Emner LUP Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk MA Grunnskolelærerutdanning 1.-7.

RELATERTE BØKER