Opprinnelsen til (nesten) alt

Opprinnelsen til (nesten) alt - Graham Lawton | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Graham Lawton
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
Opprinnelsen til (nesten) alt.pdf
ISBN
4827740457983

BESKRIVELSE

Se verden i nye, lettfattelige og fascinerende sammenhenger. Dette er en praktfull og gjennomillustrert faktabok for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Boken er skrevet av redaksjonen i New Scientist, illustrert av grafikkredaktør i NY Times og Stephen Hawking har skrevet forordet.New Scientist er et populært vitenskapsmagasin med over fem millioner lesere verden over! Nå har de samlet sine beste krefter for å forklare oss Opprinnelsen til (nesten) alt! Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og nøyaktig hvor er det egentlig vi skal? Enten det handler om det monumentale eller det mikroskopiske, er vitenskapen full av forbløffende og forunderlige oppdagelser og fantastiske historier.Visste du for eksempel at Månen ble skapt da en annen planet kolliderte med Jorden? At sex ble utviklet selv om det var unødvendig for reproduksjonen? Her finner du kart over meteornedfall, en tegneserie om kvantemekanikk, en oversikt over verdens eldste drinker, toalettpapirets historie og mye mer.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjøp Opprinnelsen til (nesten) alt fra CMS Se verden i nye, lettfattelige og fascinerende sammenhenger. Dette er en praktfull og gjennomillustrert faktabok for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre.

Opprinnelsen til (nesten) alt : New Scientist . Lawton, Graham.

RELATERTE BØKER