Daglig bønn

Daglig bønn - Erling Thu | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Thu
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Daglig bønn.pdf
ISBN
2504163564546

BESKRIVELSE

De daglige bønnene i denne boken løfter blikket vårt opp fra vår egen hverdag og hjelper oss å finne ro og bli stille for Gud.Denne boken vil hjelpe deg som ønsker et dypere bønneliv og som trenger bønnerytmer i en travel hverdag. Bønnene er enten hentet fra, eller inspirert av, Bibelen. De bibelske bønnene gir oss et mønster og et godt utgangspunkt for egne bønner. Erling Thu er fra Ganddal på Jæren, hvor han vokste opp i bedehusmiljøet. Han har vært forkynner siden 1962. Han var flere år i Sarons Dal, var senere med på å starte Kristent Fellesskap, Bergen Bibelskole og Kristent Nettverk. Han giftet seg med Solveig i 1964. De fikk seks barn og har ti barnebarn. Erling har skrevet flere bøker.

Mosebok 28:XNUMX. Dette betyr at du som Guds barn ikke har lov til å være ufruktbar.

Fundamentet for den kristnes bønn utspringer fra troen på en personlig Gud, som elsker og ønsker å kommunisere med det for at den troende skal få daglig veiledning og oppleve åndelig utvikling og vekst. [trenger referanse] I kristen sammenheng blir bønn ofte betraktet som en toveis kommunikasjon med Gud.Noen kristne mener at det bare er Gud den troende skal henvende ... 5 Bønn.

RELATERTE BØKER