Doktor Jekyll og herr Hyde

Doktor Jekyll og herr Hyde - Robert Louis Stevenson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Louis Stevenson
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Doktor Jekyll og herr Hyde.pdf
ISBN
4596819232740

BESKRIVELSE

Boka er skrevet i 1886, som ved et underlig sammentreff bare to år før en virkelig "Mr. Hyde", nemlig den aldri avslørte Jack the Ripper dukket opp på Londons østkant. Utgangspunktet for tragedien i boken er den anerkjente vitenskapsmannen dr. Jekylls sterke ønske om å få leve et skjult og tøylesløst liv. Men underlige ting skjer.

Hyde") är en kortroman skriven av Robert Louis Stevenson, publicerad 1886 genom förlaget Longmans, Green & Co.Den gavs ut första gången på svenska 1897 med titeln "Hemligheten med doktor Jekyll". [1 Doktor jekyll og herr hyde.

Etter hvert så klarer ikke Jekyll å kontrollere den onde siden av seg selv, og den tar mer og mer over. Vi alle ønske, å være Dr.

RELATERTE BØKER