Fridtjov

Fridtjov - Fridtjov Urdal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fridtjov Urdal
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Fridtjov.pdf
ISBN
2915766618291

BESKRIVELSE

Oppvaksen på 1950- 60-talet er Fridtjov Urdal ein framandkulturell i samfunnet. Han har ei meining om at ting kan ha vore betre før, meir ekte og opphavleg. Berre tøv, sjølvsagt. Det ekte vert skapt heile tida. I «Ord i tide og utide» har han leika med gamle byggjesteinar, endesnudd og nytta dei til noko nytt. Den største heider Å seie sanning og på hine retta det er ei sak for seg men det som meire veg det er å vinne siste ord i tretta.

Han hadde deretter forskjellige stillinger i Høyres sekretariat, deriblant generalsekretær 1974-1986. Fridtjov har gjort utfordring til siger, og kledd seg som ein riddar med hattar, stokkar og fargerike plagg. Ingen kan bli gladare enn Fridtjov av å finne eit vakkert stoff i damask.

Rådgiver Utenriksdepartementet 1992-95, ekspedisjonssjef for nordiske saker 1995-2000.. Fridtjov Urdal (fødd 22. mars 1952) er ein norsk kulturarbeidar, kunstformidlar og forfattar frå Sunnfjord.Han vaks opp i Årebrot i Flora kommune og er busett på Vassenden i Jølster.Urdal har inga formell utdanning etter folke- og framhaldsskulen, men var ei tid lærling ved Mo Jordbruksskule i Førde.Sidan 1991 har han vore tilsett ved Sogn og Fjordane kunstmuseum i Førde (tidlegare ... Fridtjov Såheim, norsk skuespiller og regissør; utdannet ved Statens Teaterhøgskole.

RELATERTE BØKER