Grenseløs vandring

Grenseløs vandring - Lise Foss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Foss
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
Grenseløs vandring.pdf
ISBN
3825290372122

BESKRIVELSE

Europa er knyttet sammen gjennom et mangfold av vandreruter som går på kryss og tvers av landegrensene. Det finnes i alt elleve slike E-merkete fjernvandreruter. Lise Foss tar oss denne gangen med på fotturer langs fjernvandreruten E/2 fra Skottlands vestkyst til den franske Riviera. Gjennom bilder og tekst blir vi kjent med natur, kultur, historie og tradisjoner i Skottland, England, Belgia, Luxemburg og Frankrike. E/2 går langs havet, over fjell og lyngheier, forbi gamle slott og landsbyer. Langs elver og kanaler. Gjennom dype skoger, frodig kulturlandskap og vinmarker. Ruten følger noen av Europas bratteste stier i Alpene med et vell av vårblomster før den ender ved strendene i Nice. Boken er gjennomillustrert med kart og fotografier. Lise Foss er reiselivsjournalist med natur, kultur og historie som hovedinteresse. Hun har 40 års erfaring fra NRK Fjernsynet som dokumentarprodusent og journalist. Foss har mottatt flere internasjonale priser for sine programmer. Lise Foss har tidligere utgitt bøkene Med fot på Europa (sammen med Anne Marit Jacobsen) og Til fots gjennom Europa.(2005) Boken er gjennomillustrert med kart og fotografier.

Lise Foss tar oss denne gangen med på fotturer langs fjernvandreruten E/2 fra Skottlands vestkyst til den franske Riviera. Kjøp Grenseløs vandring fra Tanum Europa er knyttet sammen gjennom et mangfold av vandreruter som går på kryss og tvers av landegrensene. Det finnes i alt elleve slike E-merkete fjernvandreruter.

Lise Foss tar oss denne gangen med på fotturer langs fjernvandreruten E/2 fra Skottlands vestkyst til den franske Riviera. Grenseløs hjortevandring. Antall hjortevilt i Norge øker.

RELATERTE BØKER