Kvinner som dreper

Kvinner som dreper En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
Kvinner som dreper.pdf
ISBN
9540860107035

BESKRIVELSE

Vi fortsetter suksessen med krim fra virkeligheten, og her blir du bedre kjent med kvinners forbrytelser, og hva som får dem til å gå så langt at de dreper. Der mannlige mordere ofte er motivert av sinne og impuls, har kvinner mer komplekse motiver. De kan være drevet av rasende sjalusi, en forvridd hevn etter opplevelser fra barndommen eller et pengebegjær som tar helt overhånd. De kvitter seg med brysomme leieboere og ektemenn på utradisjonelt vis og danner farlige forbindelser som tar en nådeløs, grusom hevn. I dette bokasinet finner du kvinner som parterer og koker ofrene sine, som graver dem ned i hagen eller som dreper sine klassekamerater fordi det er mandag. Forestillingen om den gode mor står dessuten for fall; det finnes virkelig dårlige mødre.

Drama, Krim, S1:E4. Louise innser at gjerningsmannen ikke jobber alene. Utrygg abort er en stor årsak til mødredødelighet, som tar livet av 800 kvinner hver dag.

FOTO: Fotograf Bjørn Bjørkli, Avisen Hadeland. En mann er siktet for drapet på en kvinne på Grua tidligere i juni.

RELATERTE BØKER