Lyttende pedagogikk

Lyttende pedagogikk - Ann Åberg, Hillevi Lenz Taguchi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Åberg, Hillevi Lenz Taguchi
DIMENSJON
3,68 MB
FILNAVN
Lyttende pedagogikk.pdf
ISBN
2370848413698

BESKRIVELSE

Dette er en bok man vil kjenne seg igjen i, og en bok alle i barnehagen kan lese. Den handler om det daglige arbeidet og viser hvordan en både kan ivareta det enkelte barns interesser, kompetanse og væremåte, samtidig som en hele tiden har fokus på det verdifulle samarbeidet barna i mellom.Arbeid med pedagogisk dokumentasjon åpner for en ny og annerledes forståelse av barn og barns vei til kunnskap. Boka har inspirerende eksempler fra barnehagehverdagen. Kombinert med teoretiske perspektiver til alle spørsmålsformuleringene, gir det en praksisnær bok. De pedagogiske og filosofiske tankene som ligger bak stammer fra barnehagene i Reggio Emilia i Italia."En av de viktigste bøkene som er skrevet om læring, samspill og dialog mellom barn og voksne i dagens barnehage" (Astrid Manger, virksomhetsleder for kommunale barnehager i Notodden kommune)

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215009575 Lyttende pedagogikk Lyttende pedagogikk etikk og demokrati i pedagogisk arbeid. Åberg, Ann - Taguchi, Hillevi Lenz.

Boka har også kapitler om ... Mennesker må lytte til andre som tenker annerledes (lyttende pedagogikk) for å utvide sin forståelseshorisont. Dette fremheves av Carlina Rinaldi (2009) som står sentralt i beskrivelsen av Reggio Emilias syn på læring.

RELATERTE BØKER