Mellom tro og tvil

Mellom tro og tvil - Ruth H. Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth H. Olsen
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Mellom tro og tvil.pdf
ISBN
5331459743738

BESKRIVELSE

Mellom tro og tvil bygger på fortellinger av miljøterapeuter ved en allmennpsykiatrisk post på et psykiatrisk sykehus. Gjennom fortellingene får vi innblikk i deres kunnskap, praksis og refleksjoner. Boka gir dermed både et teoretisk og et praktisk grunnlag for å forstå hva praktisk kunnskap er, og hvordan den utvikles og former profesjonspraksisen. Det vi vet og det vi gjør, påvirker hverandre, og arbeidet preges av at vi stoler på at det er rett, samtidig som vi tviler på om det kan være rett. Boka er særlig rettet mot psykisk helsetjeneste, og er interessant for alle profesjoner innenfor sosial- og helsefag, sykepleie og pedagogikk.

- Å leve i denne polariteten mellom egen synd og Guds hellighet er heroisk og langt sunnere enn å flykte inn i selvvalgt tvil og opprør - for så å fortrenge den dårlige samvittigheten til sinnets mørkekammer. Apologetikk & religionshistorie Forskjellige religioner Tro og tvil podkast Sammenligning mellom kristendom og religionene i synet på frelsen Posted on 19. februar 2009 21:25 by Arild Romarheim 4 Comments Jeg ba ham være med på et seminar om tro og tvil jeg satte opp med en venn fra Menighetsfakultetet en gang, for jeg visste at Didrik ville komme med spennende innsikter.

Foto: Nina Kjeøy. Det profesjonsutøveren gjør, og hvordan de tenker gjennom det de gjør, blir til erfaringer og kunnskap som former praksisen.

RELATERTE BØKER