Råtne Trondheim

Råtne Trondheim - Snorre Vikdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Snorre Vikdal
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Råtne Trondheim.pdf
ISBN
3821142976583

BESKRIVELSE

Skal man vaske en trapp må man starte øverst. Råtne Trondheim er historien om mange års ukultur og kameraderi i Trondheims politiske miljø, med mange avsløringer rundt ordfører Rita Ottervik. Andre sentrale politikere i boken er Rune Olsø og Ola Borten Moe. I bakgrunnen troner Trond Giske og hans mektige nettverk. Samtidig er det historien om hvordan politikerne beskytter hverandre og kontrollmekanismene er satt ut av spill. Og om lokalpressens manglende evne og vilje til å følge opp de grove overtrampene.

Andre sentrale politikere i boken er Rune Olsø og Ola Borten Moe. På norli.no finner du stort utvalg og god tilbud på bøker, spill, leker, skolesekker, papirvarer - og alt du finner i Norli-bokhandlene. Råtne Trondheim er historien om mange års ukultur og kameraderi i Trondheims politiske miljø, med mange avsløringer rundt ordfører Rita Ottervik. Andre sentrale politikere i boken er Rune Olsø og Ola Borten Moe.

538 likes. Boken «Råtne Trondheim» dokumenterer mange års ukultur og kameraderi i Trondheims-politikken med avsløringer rundt ordfører Rita Ottervik, Olsø og... Råtne Trondheim, Trondheim, Norway.

RELATERTE BØKER