Tyskerungen

Tyskerungen - Camilla Läckberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Tyskerungen.pdf
ISBN
1317563736986

BESKRIVELSE

Tyskerungen er Camilla Läckbergs femte kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. I morens gamle kiste på loftet finner Erica Falck en tysk medalje fra andre verdenskrig, morens dagbøker og en blodflekkete barnegenser. Hun tar kontakt med en pensjonert historielærer for å få vite mer om nazismen. Han vil ikke fortelle så mye, og blir funnet drept etter kort tid. Erica bestemmer seg for å lese dagbøkene, og kommer over dype familiehemmeligheter. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER

Bieber tok oppgjør med egen gudstro. Tar opp ubesvarte spørsmål fra egen ungdomstid.

Den startet som toåring da mormoren tok henne med seg til Sverige fordi det var vanskelig å være tyskerunge i etterkrigstida. Faren var en gift tysk sersjant, som forelsket seg i moren hennes. Tyskerungen er Camilla Läckbergs femte kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström.

RELATERTE BØKER