Villa Magdalena

Villa Magdalena - Santa Montefiore | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Villa Magdalena.pdf
ISBN
2188995994725

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av bestselgerne "Hagen i Hartington" og "Birøkterens datter": Fra italiensk landsbyidyll til den engelske kysten ... Ti år gamle Floriana drømmer om et liv i storslåtte Villa Magdalena, en herskapelig eiendom i den lille toskanske landsbyen hun bor i. En varm sommerdag blir hun bedt inn av husets sønn og arving. Fra og med det øyeblikket vet Floriana at det er her hun hører hjemme. I Devon i England sliter et vakkert herregårdshotell med dårlige tider. Eieren Marina vet at om alt slår feil, kan hun søke hjelp i Toscana. Men det betyr at hun må å grave i en fortid hun hittil har holdt skjult ... og er hun villig til det? Villa Magdalena er en rørende historie om sterk kjærlighet og et gripende oppgjør med fortiden.

Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Villa Magdalena, en herskapelig eiendom i den lille toskanske landsbyen hun bor i.

iVIZIJA d.o.o. Mirna ulica 1, 49217 Krapinske Toplice, Croatia +385 49 233 333 +385 49 233 345; [email protected]; https://www.villa-magdalena.net; Hotel Wellness Hotel Villa Magdalena nalazi se na slikovitom brežuljku u centru Krapinskih Toplica u Hrvatskom zagorju.

RELATERTE BØKER