Ansvar; ledelse er ingen popularitetskonkurranse

Ansvar; ledelse er ingen popularitetskonkurranse - Robert Mood | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Mood
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Ansvar; ledelse er ingen popularitetskonkurranse.pdf
ISBN
4349162425300

BESKRIVELSE

«Lederskap er ansvaret du bærer på alles vegne. Et ansvar som er tungt å bære når noen aldri kommer hjem, eller du må ta konsekvensen av at det gikk galt på din vakt.»Robert Mood deler sine erfaringer fra lederstillinger i inn og utland. Han skriver om et forsvar som ikke først og fremst er fly, fartøy, kjøretøy og våpen, men mennesker, kompetanse og verdier. Mood tar leseren med til tjenesten i Nord-Norge under den kalde krigen, til erfaringer med Telemark Bataljon i Kosovo, reiser i Afghanistan og oppdrag på bakken for FN i Midtøsten og Syria.Norske soldater er hjemme igjen etter operasjoner i utlandet, og Mood tar lærdommen fra Forsvaret med seg tilbake til Norge. Han hevder vi har verdens beste utgangspunkt for fremtiden, men han beskriver også en kaotisk verden med svekkede overnasjonale institusjoner og svakt politisk lederskap i møte med vår tids store spørsmål. Tar våre ledere ansvar for at vi har den helhetlige beredskapen og det forsvaret vi trenger i en usikker framtid? Eller er de mer opptatt av en politisk popularitetskonkurranse enn å utøve sitt ansvar for fellesskapet?

Et ansvar som er tungt å bære når noen aldri kommer hjem, eller du må ta konsekvensen av at det gikk galt.. Bli medlem Kategorier Kundeservice Meny Bokklubben ...

- Og det er ikke fryktelig vanskelig, heller. Det handler om å ta innover seg noen enkle ting, som at det du gjør og det du sier til avdelingen din må du bære ansvar for. Ledelse er ingen popularitetskonkurranse Robert Mood deler sine erfaringer fra lederstillinger i inn- og utland.

RELATERTE BØKER