Fjellets kulturlandskap

Fjellets kulturlandskap - Gunnar Austrheim, Hjelle Kari, Per Sjögren, Kathrine Stene, Aud Mikkelsen Tretvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Austrheim, Hjelle Kari, Per Sjögren, Kathrine Stene, Aud Mikkelsen Tretvik
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Fjellets kulturlandskap.pdf
ISBN
4873303748616

BESKRIVELSE

Fjellandskapet i Norge er barskt og ugjestmildt det meste av året. Her er naturens produksjon begrenset. Likevel har mennesker alltid søkt seg til fjellet. Hva har drevet folk til fjells, hvordan har landskapet blitt brukt gjennom tidene, og hvilke spor har bruken gitt? Denne boka tar for seg hvordan mennesket har påvirket naturen i norske fjellområder gjennom flere tusen år. Den er et resultat av et forskningsprosjekt der fagfolk innen arkeologi, etnologi, historie, vegetasjonshistorie og økologi har samarbeidet for å finne ut hvordan vår arealbruk har formet landskapet, og hvordan kunnskap kan brukes i en bærekraftig forvaltning og bevaring av kultur- og naturminner i fjellet.

Pris kr 341 (spar kr 49). Se flere bøker fra Gunnar Austrheim. Les Fjellets kulturlandskap boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside.

Satsingen er basert på frivillige avtaler mellom staten og grunneierne. 45 utvalgte områder er nå med. Med kulturlandskap mener vi landskap som er formet av menneskers liv og virke opp gjennom tidene, eller landskap som på forskjellig vis bærer i seg forestillinger som påvirker mennesket.

RELATERTE BØKER