Formidler og formidlet

Formidler og formidlet - Dag Solhjell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Solhjell
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Formidler og formidlet.pdf
ISBN
9070359978553

BESKRIVELSE

Med denne boken presenterer Dag Solhjell den første teoretiske fremstillingen av hva kunstformidling er. Formidler og formidlet. En teori om kunstformidlingens praksis avkler kunstformidlingen dens selvfølgelighet. Den viser hvordan den kunnskap som er underforstått når vi opplever kunst, bygges opp av kunstformidlere og tas i bruk i kunstformidlingen. Hver enkelt får sitt kunstbegrep formet ved å delta i de kunstrelevante handlemåter som formidlere legger til rette for. Dette er en lærebok for alle som er faglig engasjert og interessert i kunstformidling, kunstteori og kunsthistorie, og den er delvis utviklet på grunnlag av forfatterens egen undervisningserfaring.Professor Gunnar Danbolt har skrevet bokens forord.

Informasjon om formidle i gratis engelsk online ordbok og leksikon. verb transitiv være mellommann for, overbringe, overføre formidle en beskjed formidle arbeid formidler formidling formilde formildende formildende omstendigheter.

Formidler og formidlet. En teori om kunstformidlingens praksis avkler kunstformidlingen dens selvfølgelighet.

RELATERTE BØKER