Sammenstøt mellom sivilisasjoner?

Sammenstøt mellom sivilisasjoner? - Samuel P. Huntington | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Samuel P. Huntington
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Sammenstøt mellom sivilisasjoner?.pdf
ISBN
7536587533951

BESKRIVELSE

De viktigste historiske drivkreftene i øyeblikket er hverken stater eller ideologier, men sivilisasjoner, hevdet Samuel P. Huntington i «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?». Huntington hadde rett, og den som vil forstå hvordan verden henger sammen, kommer ikke utenom denne udødelige politiske analysen.

Det er et sammenstøt mellom to motsetninger, mellom to tidsregninger. Det er et sammenstøt mellom en mentalitet som hører middelalderen til… Blodige sammenstøt mellom politi og demonstranter i Armenia.

Migrasjon, integrasjon og teknologi har brakt ulike raser, kulturer og etniske grupper nærmere hverandre ved å bryte ned gamle stengsler og skape nye virkeligheter. På samme måte er det mange i Vesten som fordømmer islam som en ekstremismens og voldens religion, ... Skillet mellom sivilisasjoner, og da særlig basert på religion, er fremtredende i mange av de sentrale konflikter rundt om i verden.

RELATERTE BØKER