Sansen for det hellige

Sansen for det hellige - Gunn Heidi Dybdahl, Cecilie Bakkene Pedersen, Ragnhild Halle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Heidi Dybdahl, Cecilie Bakkene Pedersen, Ragnhild Halle
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Sansen for det hellige.pdf
ISBN
9776656198634

BESKRIVELSE

Hvordan forvalter vi de store skattene som hvert kirkerom er, med sine særpreg i utforming og utsmykning? Hvordan kan vi oppdage og erfare kirkerommet på en ny måte, med alle sanser? I tillegg til å være en metodebok for kirkelige ansatte og frivillige, kan den også brukes til personlig inspirasjon. På denne måten er det en ganske banebrytende bok som kan inspirere både gjennom bilder, øvelser, design og artikler.

Pris: 399,-Omfang: 8 - 16 timer. Læringsmål: Få større bevissthet om kirkerommets muligheter. Kjøp 'Sansen for det hellige, oppdag kirkerommet med alle sanser' av Gunn Heidi Dybdahl fra Norges raskeste nettbokhandel.

Denne boken er skrevet av forfatteren Gunn Heidi Dybdahl Gunn Heidi Dybdahl 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Sansen for det hellige.

RELATERTE BØKER