Den komplette kjæledyr boken

Den komplette kjæledyr boken lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Den komplette kjæledyr boken.pdf
ISBN
6857875055573

BESKRIVELSE

Mer enn halvparten av oss nordmenn har kjæledyr, og det er ikke vanskelig å forstå. Et kjæledyr er ikke bare et dyr - det er en del av familien. I denne omfattende boken finner du mer enn 650 spennende og nyttige fakta og tips om hvordan du best tar vare på våre pels- og fjærkledde dyrevenner. Her finner du blant annet en fyldig guide til Norges mest populære hunde- og katteraser, gode tips til deg som har eller vurderer å skaffe hest og en oversikt over de mer utradisjonelle kjæledyrene - fra minigris til tarantella. Dessuten får du massevis av morsom kuriosa, historie og spennende artikler om fantastiske, kloke og modige dyr.

Hun ble rett og slett forelsket. Så er boken bare uforbeholdent skryt av den fantastiske rotta? Nei, jeg synes den balanserer godt. Et kjæledyr kan være en ypperlig måte å lære ungene å ta ansvar, og være en del av livets skole.

Den komplette kjæledyr boken. Pris 163,-Spar 16,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER