Matematiske sammenhenger

Matematiske sammenhenger - Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Matematiske sammenhenger.pdf
ISBN
1593075789059

BESKRIVELSE

Boken er en del av et læreverk på i alt 4 emnehefter, tenkt brukt i allmennlærerutdanningen, Matematikk 1. Med oppsummering etter hvert kapittel og oppgaver. Har litteraturliste og register.

Et eksempel er formen på trær. Oppskriften på et tre er en enkel matematisk formel: Lag én gren, og på denne grenen, lag flere små grener.

Heftet Bokmål Matematiske sammenhenger Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery ... I matematikk er en funksjon en relasjon mellom to mengder, slik at det til ethvert element i den første mengden (funksjonsargument, uavhengig variabel, -verdi) blir tilordnet ett element i den andre mengden (funksjonsverdi, avhengig variabel, -verdi).Et eksempel på en slik relasjon er () =.

RELATERTE BØKER