Ordskjelv

Ordskjelv - Niels Chr. Geelmuyden | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Chr. Geelmuyden
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Ordskjelv.pdf
ISBN
9373670064527

BESKRIVELSE

Niels Chr. Geelmuyden er en av Norges fremste portrettintervjuere. Denne boken inneholder 32 intervjuer han har gjort med norske forfattere. Møt bl.a. Jo Nesbø, Dag Solstad, Karsten Alnæs, Erik Fosnes Hansen, Roy Jacobsen, Margit Sandemo, Jostein Gaarder, Åsne Seierstad, Linn Ullmann, Vigdis Hjort og Jan Erik Vold.

Da dannes det en forkastning, eller mer vanlig, en allerede eksisterende forkastning beveger seg slik at berget på den ... Faren for et stort jordskjelv i Norge er lav. Det er ingen som sover med jordskjelv-bagen klar under senga slik man gjør i Tokyo eller San Fransisco.

Publisert 28.01.2020, oppdatert 28.01.2020. Les også: Jordskjelv i New Zealand med prins Harry og Meghan på besøk. #Jan Mayen: tips om det på øya har vært et jordskjelv.

RELATERTE BØKER