UKA i Trondheim 1917-2017

UKA i Trondheim 1917-2017 - Torgeir Bryge Ødegården | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgeir Bryge Ødegården
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
UKA i Trondheim 1917-2017.pdf
ISBN
3834676269793

BESKRIVELSE

UKA i Trondheim er Norges største og eldste studenteruke. Det er en høytid for studenter, løsrevet fra hverdagens tidsregning - eller voksenlivets krav, dersom det er noen år siden du studerte selv. Annethvert år flokker både unge og gamle seg sammen for å oppleve drømmen om evig studentliv. Siden starten i 1917 har UKA blitt noe langt mer enn den opprinnelige revyen, og omtaler seg nå som Norges største kulturfestival. UKAs hundreårige historie er samlet mellom to permer, rikt illustrert med bilder, tegninger, revyplakater og UKEdaljer. Dette er ei bok som vil glede og underholde alle som har et forhold til studentbyen Trondheim. UKA er ikke hva den var - men det har den heller aldri vært! Studenteruke. Hvilket merkelig begrep. Egentlig burde det jo hete Studentertreuker. Og treffer man nogen av ukekomiteen eller andre, så snakker de stadig om at ifjor var det slik og slik, og iår blir det slik. Ifjor var det jo ingen studenteruke. Men akkurat som studentene har en uke som er tre uker lang, så har de også et år som er to år. Under Dusken nr. 6/høst 1931

UKA i Trondheim er Norges største og eldste studenteruke. Det er en høytid for studenter, løsrevet fra hverdagens tidsregning - eller voksenlivets krav, dersom ... UKA er nemlig ikke hva den var, og det har den heller aldri vært! Torgeir Bryge Ødegården, forfatter av jubileumsboka UKA i Trondheim 1917-2017 Del denne artikkelen på Facebook Uka 2018 trondheim.

Boken finner du i LUKA på Samfundet, men også i UKEbutikken på Gløshaugen! UKA-21. UKA er Norges største kulturfestival.

RELATERTE BØKER