Bare et barn

Bare et barn - Hanne Kristin Rohde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Kristin Rohde
DIMENSJON
10,97 MB
FILNAVN
Bare et barn.pdf
ISBN
7483536375915

BESKRIVELSE

Hanne Kristin Rohdes Bare et barn er oppfølgeren til suksessromanen Mørke hjerterBoken begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Denne gangen får Wilma mer enn én krevende etterforskning å tenke på: Hun satt nemlig ved siden av den drepte politiadvokaten da han ble skutt under pressebriefen. De to sakene tilfører Wilma en kunnskap om Norge som overrasker og sjokkerer henne, og hun må se etter løsninger og motiv også der det er upopulært å lete. Hun erfarer raskt at ikke alle overordnede lar seg begeistre. Bare et barn retter blikket mot de mange barna som stadig forsvinner fra norske asylmottak, mange som ofre for menneskehandel, uten at norske myndigheter gjør tilstrekkelig for å avdekke fakta. Hanne Kristin Rohde er i ferd med å utvikle seg til en knallgod krimforfatter. Denne romanen er en regelrett page-turner. Valerie Kubens, Fædrelandsvennen, terningkast 5Ny troverdig og spennende krimroman fra Rohde. Min målestokk på hvor god en bok er, er hvor lett jeg finner tid til å lese. Persongalleriet, situasjonene og plottet trekker leseren med spenning inn i en verden du er glad du bare leser om. Sidene gikk unna som en røyk. Ole Martin Mortvedt, PolitiforumLes utdrag fra boka

Han havner stadig i nye slagsmål, har vanskelig for å konsentrere seg på skolen og halvsover i timene. Det er bare såvidt han snakker, og når han sier noe, banner han bare. BARE ET BARN Bare et barn kan lage en far og en mor av en lyst og en lengsel.

Dessuten har hun ved flere anledninger sett at han har blåmerker på kroppen. Kjøp Bare et barn fra Cappelendamm Alex Andersson er en merkelig gutt. Han havner stadig i nye slagsmål, har vanskelig for å konsentrere seg på skolen og halvsover i timene.

RELATERTE BØKER