Drømmer fra Bunker Hill

Drømmer fra Bunker Hill - John Fante | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Fante
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Drømmer fra Bunker Hill.pdf
ISBN
7096553932740

BESKRIVELSE

Året er 1934. Arturo er blitt 21 år gammel og holder stadig liv i forfatterdrømmen. Han har endog fått en novelle på trykk. Arturo grubler og drømmer og jakter på meningen med livet og, for all del, kvinnene, fra det spartanske rommet i Bunker Hill. Han skriver, kaster og filer på tekst; skriver, igjen - og stryker og forkaster tekster og tanker, mens han innimellom jobber som ryddegutt i en restaurant. Han blir fullstendig satt ut, evig fornærmet på dem som ikke verdsetter hans talent. For dernest å kjenne seg som på toppen av egne evner. En takk går også til Knut Hamsun, som Arturo (Fante) Bandini har bekjentgjort som sin store forfatterinspirasjon. Det ser plutselig ut til å løsne for Bandini og forfatterskapet, inklusive litterær redaktørjobb og oppdrag med manus for film. "Men, Arturo, hvorfor sørget du for å bli sparket fra jobbene, igjen?"

Arturo er blitt 21 år gammel og holder stadig liv i forfatterdrømmen. Han har endog fått en novelle på trykk.

Arturo grubler og drømmer og jakter på meningen med livet og, for all del, kvinnene, fra det spartanske rommet i Bunker Hill. Drømmer fra Bunker Hill er den siste av de fire bøkene i The Saga of Arturo Bandini, hovedverket til John Fante, et av de store navnene i amerikansk litteratur; forfatternes forfatter, som han blir benevnt. Året er 1934. Arturo er blitt 21 år gammel og holder stadig liv i forfatterdrømmen.

RELATERTE BØKER