Havet

Havet - Isobel Carlson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Isobel Carlson
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Havet.pdf
ISBN
9377869913723

BESKRIVELSE

Denne flotte gaveboken er en hyllest til kyster, strender og hav over hele verden. Her får du historier og legender om de store havdypene, smakfulle oppskrifter og tips om egnede aktiviteter ved havet. Fascinerende detaljer og bagateller om alt fra marin forskning til tidevann vil fengsle enhver som er betatt av havet.

Det første monogrammet i fjellsiden tilhører selvsagt Christian IV som i 1624 ... Havet er fremtidens arbeidsplass Debatt. Fiskehandleren hadde en helt spesiell plan da han kjøpte denne blekkspruten Dette bildet bekymrer forskerne: Havene er fulle av «døde ... Hvert år dør store mengder sjøpattedyr, fugler og fisker av plastsøppel.

Havet. Scandic Havet er Nord-Norges største konferansehotell med kapasitet i storsalen for opptil 600 personer. I tilknytning til den største konferansesalen på Scandic Havet har man ca 500 kvm mingle- og utstillingsareale. Marin forsøpling truer livet i havet.

RELATERTE BØKER