Ikke ville se

Ikke ville se - Jan Guillou | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Ikke ville se.pdf
ISBN
9323116498236

BESKRIVELSE

Fjerde bok i serien Det store århundret. Utenfor Sveriges grenser ulmer en verdensbrann som med tiden vil bli kalt Den andre verdenskrig. For Lauritz, den eldste av brødrene Lauritzen, er det vanskelig ikke å ta stilling. Familiens største økonomiske inntektskilder befinner seg i Tyskland, akkurat som barnas mormor og morfar. Men tyskerne har også okkupert brødrenes hjemland, Norge. Lauritz håper i det lengste på en tysk seier, men forstår snart at brødrene Oscar og Sverre ikke deler hans syn. Hans kone Ingeborg ser heller ikke lenger på Tyskland som sitt hjemland. Krigen er ikke bare på vei for å slite Europa i stykker, men også familien deres. Oversatt av Bodil Engen Om forfatteren: Jan Guillous rike forfatterskap startet i 1971, og til sammen har han skrevet mer enn 40 bøker. Det store århundret er hans mest omfattende prosjekt noensinne og forteller om 1900-tallet - menneskehetens største, styggeste og blodigste århundre. Tidligere utkommet i serien er Brobyggerne, Dandy og Mellom rødt og svart.

Jeg merker av klærne i kofferten, at de ikke er brukt når de er hos ham. Jeg vil at barna mine skal ha ... GOD KVELD NORGE (TV 2): Geir Aker (44), bedre kjent som fenriken i Kompani Lauritzen, vil ha med en av Norges mest populære komikere hvis det blir ny sesong.

Jan Guillou; Bodil Engen (Oversetter) Serie: Det store århundret 4. Utenfor Sveriges grenser ulmer en verdensbrann som med tiden vil bli kalt Den andre verdenskrig.

RELATERTE BØKER