Mat av melk

Mat av melk - Bjarne Oterholm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Oterholm
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Mat av melk.pdf
ISBN
3170603230136

BESKRIVELSE

Lekker bok om melk og alt du kan lage av dette unike råstoffet. I tillegg til innsikt i produksjonsmetoder, omtaler boken nærmere 300 utvalgte oppskrifter og produkter - ost, smør, graut, desserter, supper, drikker og mye, mye mer - som alle har gjort seg bemerket gjennom årelange tradisjoner. Her finner du oppskrifter på god, traust bondekost, men også "nye" oppskrifter for dem som ønsker å "smake" på vår kulturarv!

I mange land har bruk av upasteurisert melk gitt opphav til alvorlige sykdomsutbrudd, av og til med et betydelig antall dødsfall, også i vårt århundre. Melk ble mat, drikke, vinterforråd, handelsvare og byttemiddel. De gamle melkeredskapene, utstyr og gamle melkeretter er en del av en viktig kulturskatt.

05:03. I denne filmen ser vi noen av veiene melka kan ta fra den forlater kua og fram til vi finner ferdige meieriprodukter i butikken.

RELATERTE BØKER