Mennesker i krise og utvikling

Mennesker i krise og utvikling - Johan Cullberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Cullberg
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Mennesker i krise og utvikling.pdf
ISBN
6173276678304

BESKRIVELSE

Boka omhandler de muligheter som en krisesituasjon gir i livet. Den er en innføring i hverdagens psykologi, og beskriver mange av de kriser og depresjoner som kan ramme et menneske, og hvordan en kan komme gjennom dem. Med opplegg for gruppearbeid i studieringer. Med litteraturliste og studieplan.

Den er en innføring i hverdagens psykologi, og beskriver mange av de kriser og depresjoner som kan ramme et menneske, og hvordan en kan Det moderne menneske har utviklet seg fra tidlig menneske, og noen av de viktigste forskjeller er: enda større hjerne, i gjennomsnitt 1450 cm 3. spinklere kjever og mindre tenner; utpreget hakespiss; kulturell utvikling som synliggjøres gjennom stadige nye og mer forarbeidet redskaper, fremstilling av bilder, skulpturer og utsmykking av ... Mennesker i krise og utvikling: en psykodynamisk og sosialpsykiatrisk studie Av Johan Cullberg, Carl Hambro Forlag Universitetsforl.

Utvikling og utbredelse av forskjellige menneskearter fra vår felles stamfar Homo habilis for rundt 2,8 millioner år siden ... og samarbeide i en krise? Kjøp Mennesker i krise og utvikling fra Tanum Boka omhandler de muligheter som en krisesituasjon gir i livet.

RELATERTE BØKER