Om grevlinger, venner - og sånt

Om grevlinger, venner - og sånt - Eli Stav, Guro Angell Gimse | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Stav, Guro Angell Gimse
DIMENSJON
7,87 MB
FILNAVN
Om grevlinger, venner - og sånt.pdf
ISBN
6198929588152

BESKRIVELSE

Mor og datter, Eli Stav og Guro Angell Gimse, har gått sammen om å lage denne diktboka. Som tittelen skulle tyde på, vil du her finne leken lyrikk. Men ved siden av Eli og Guros humoristiske poesi vil du også kunne lese dikt med alvorlige undertoner. Vi kan nevne at mor og datter er direkte etterkommere av Petter Dass, henholdsvis i 9. og 10. ledd. Kanskje finnes det noen gener der? Begge har i alle fall likt å skrive siden de var små. Men at de skulle gi ut diktbok har de ikke tenkt på før nå.

Beskyldninger og lange avhør kan ofte ha uønsket effekt, nemlig at barnet unnlater å fortelle de voksne om episoder eller hendelser som har skjedd, sier pedagogen. Venner på nett og sånt. av admin1 ...

. Venner og sånt... Melles on Søn 29 Nov 2009 - 12:29.

RELATERTE BØKER