Stor

Stor - Nils-Øivind Haagensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Stor.pdf
ISBN
1636269476690

BESKRIVELSE

i dag mens jeg satt på bussen på vei til jobb skjedde det igjen jeg ble grepet av den følelsen av absolutt isolasjon at jeg er helt, helt, helt alene jeg vet at det fins andre mennesker I Nils-Øivind Haagensens ellevte diktsamling "Stor" står mennesket alene - i menneskemengden, i arbeiderklassen, som barn, som voksen, i kjærlighetslivet, i den gamle vennegjengen, på bussen, på stien i sanden. Diktene pendler mellom avstand og tetthet, individet og massen, det mørke og det stjerneklare. Hvordan er det å hoppe uti og strømme med det kalde vannet, å forsøke å si noe om kjærlighet i bestemt form entall, å være inni en annen, å være uten en annen, å leve på denne jorda som henger i løse lufta.

Vi hjelper deg å ta smarte valg for en bedre økonomi. Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices. På App Store kan du finne og laste ned favorittapper for iPhone, iPad og iPod touch. 400 synonymer for stor.

Ved hjørneløsning anbefaler vi å tilpasse kantsteinen med 45 grader skrå ... Oslo er Norges hovedstad og største by, og dessuten en av de eldste byene i landet. Oslo utgjør også en kommune og et fylke og ligger innerst i Oslofjorden, med bysenteret innerst i de to vikene Pipervika og Bjørvika.

RELATERTE BØKER