Vold i hjemmet

Vold i hjemmet - Carolina Øverlien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carolina Øverlien
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Vold i hjemmet.pdf
ISBN
8259795754812

BESKRIVELSE

Barn som opplever vold i hjemmet er også handlende aktører. I en hverdag preget av fysisk og psykisk vold, og noen ganger også av seksuelle overgrep og omsorgssvikt, utvikler barna strategier for å mestre livene sine. I denne boken møter vi barn som forebygger vold, griper inn under voldsutøvelsen, beskytter omsorgspersoner og søsken, og som søker eller har søkt hjelp utenfor familien. Barnas mål er alltid å påvirke det som skjer. Carolina Øverlien viser gjennom sine intervjuer og analyser hvilke strategier barna benytter og hvordan mange på tross av langvarig og grov vold i hjemmet aldri får kontakt med barnevern eller politi. Barna opplever at hjelpeinstansene er til for de voksne, og at de må hjelpe seg selv. Vi får et innblikk i hvordan barna opplever lærere, politi og barnevern. Samtidig gir forfatteren en oversikt over internasjonal forskning på området. Boken henvender seg til studenter ved helse- og sosialfagsutdanningene og er aktuell for profesjonelle som kommer i kontakt med barn og unge som opplever vold i hjemmet, blant annet lærere, barnevernspedagoger, psykologer og politi.

Hun sier at familievold har blitt et enda større problem. ♡Kan vi klare 500 likes på denne videoen? ♡ Ikke glem å abonner! Denne videoen har sittet så langt inne, og er så glad jeg endelig får delt alt med dere. Alt er bra med oss nå, og jeg er ... Nasjonalt Kunnskapssenter for vold og traumatisk stress (NKVTS) har nylig publisert en rapport om vold i hjemmet relatert til koronakrisen.

Etter at omfattende tiltak ble iverksatt for å begrense smitte av koronaviruset, var mange bekymret for økt vold i hjemmet. I 2019 registrerte Vest politidistrikt 296 partnervoldssaker.

RELATERTE BØKER