Alle kan spille

Alle kan spille - Martin Bergesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Bergesen
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Alle kan spille.pdf
ISBN
6765545065569

BESKRIVELSE

En dag oppdager Martin at kona hans er bedre enn ham i dataspill. Mye bedre. Faktisk en av verdens beste i sitt spill. På et halvt år har nybegynneren klart noe Martin aldri har vært i nærheten av å klare, selv etter et langt liv som spiller. Hvordan skjedde det? Denne boka er for alle som ikke falt i spillgryta da de var små, for alle som måtte være nysgjerrige på hva de har gått glipp av, for foreldre som lurer på hva ungene driver med og for alle som føler seg utelatt fra et av vår tids viktigste kulturuttrykk.

Alle disse typene av spill selges på CDON.COM. Hold utkikk i være kampanjer og tilbud med gode priser. Spill fra Xbox Game Pass-katalogen kan spilles mens PC-en er frakoblet, men ikke i mer enn 30 dager uten at PC-en kobles til nettet igjen for å verifisere at medlemskapet er aktivt.

Hvis du vil starte innspillingen, kan du gå til møtekontrollene og velge Flere alternativer > Start innspillingen. Alle i møtet varsles om at innspillingen har begynt.

RELATERTE BØKER