Femti planter som endret historiens gang

Femti planter som endret historiens gang - Bill Laws | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Laws
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Femti planter som endret historiens gang.pdf
ISBN
5991333199585

BESKRIVELSE

Visste du at i middelalderens Europa var svart pepper verdt mer enn gull? Og at Vestens tørst etter te hadde stor skyld i kinesernes massive opiumsmisbruk på 1800- og 1900-tallet? Hjemme i Norge var bøndene en tid pålagt å dyrke humle for å brygge øl - om man sluntret unna, kunne man i verste fall bli vist fra landet. Overalt omgir vi oss av planter - i naturen, hagen, i stuen og på spisebordet, men vi tenker lite over hvilke roller disse plantene har spilt for vår sivilisasjon. I denne boken som har gjort stor internasjonal suksess, får du fascinerende historiske perspektiver på plantene rundt oss. Bill Laws tar for seg 50 vekster og formidler på kunnskapsrikt og underholdende vis hvordan de har påvirket verdenshistorien. I den norske utgaven er innholdet og referansene tilpasset den norske flora og norsk kulturhistorie. Boken er nydelig illustrert med botaniske tegninger, kunst og fotografier, og dessuten krydret med kuriosa, kjente sitater og utdrag fra litterære verker. Dette er en bok som er en nytelse å bla i - og en perfekt bok å gi bort i gave.

Femti planter som endret historiens gang × Del på ... Femti planter. som endret.

Planter som ble dyrket i planter fra Amerika eller andre bærbare rammer lagt over disse ... I «Femti planter som endret historiens gang» har forfatter Bill Laws plukket ut det han anser for å være noen av de viktigste vekstene som har beveget menneskeheten. Utvalget er framstilt i alfabetisk rekkefølge etter deres latinske navn, illustrert med bilder tatt fra kunsthistorien, botaniske tegninger og fotografier. Femti planter.

RELATERTE BØKER