Gylne dager

Gylne dager - Klaus Hagerup | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Hagerup
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Gylne dager.pdf
ISBN
7726393611549

BESKRIVELSE

Bli med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia. Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco. Du dras med i svingene, fra den ene viderverdigheten til den andre, fra det ene overdådige måltidet etter det andre, gjennom det italienske landskapet blant drueranker og vingårder. Du blir vitne til livlige samtaler rundt matbordet, på kjøkkenet og i bilen underveis mellom stedene. Og mellom smil og latter får du et levende innblikk i Veneto-regionens fantastiske mat- og vinkultur. Reiseskildringen til Klaus Hagerup er i hans velkjente, lune og humoristiske stil.

Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco. Norges mest komplette oversikt over linjær-TV og strømmetjenester. Tv-guide til over 200 tjenester. Blå dager og gylne netter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202373108 Gylne dager, gylne år, gylne øyeblikk, Gyldenpris! Med uttrykket; «Gylne dager, gylne år, gylne øyeblikk, Gyldenpris» ønsker vi å si noe om at vi vil gjøre alt for at barn hos oss skal ha en god hverdag. De fleste barn tilbringer mesteparten av sin våkne tid hos oss - det er hos oss barndommen leves. Gylne dager ebok.

RELATERTE BØKER