Tre dager senere var hun borte

Tre dager senere var hun borte - Christian White | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian White
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Tre dager senere var hun borte.pdf
ISBN
4591474963648

BESKRIVELSE

Kim Leamy lever et helt vanlig liv i Melbourne i Australia inntil den dagen broren hennes dukker opp. Det vil si: Han som påstår at han er broren hennes. Han som påstår at hun ble bortført fra hjemmet deres i Kentucky for snart tretti år siden. Han som aldri har gitt opp håpet om å finne lillesøsteren. Kims mor er død, og hun har vokst opp med halvsøster og stefar. Er alt hun vet om livet sitt bygd på en løgn? Motvillig lar Kim seg overtale til å gjenforenes med sin «familie», men det er som å stikke hånden i et ormebol. Det som skjedde den gangen vesle Sammy Went forsvant, ligger skjult under en tett vev av løgner. Hemmeligheter så dystre at de kan ha dødelige følger den dag i dag. Hvem er Kim, og hvilken familie er egentlig hennes? I fortiden finnes en sekt med pinsevenner som danser med slanger. Det gjelder å ikke komme så nær at man får et dødelig bitt.

Hun skal ha forsvunnet fra hjemmet sitt i Manson i USA for tjueseks år siden og heter Sammy Went. Kim Leamy lever et helt vanlig liv i Melbourne i Australia inntil den dagen broren hennes dukker opp. Det vil si: Han som påstår at han er broren hennes.

Hun bestemte seg for å utføre laserfettsuging på mage, hofter og rumpe på en colombiansk klinikk. Men bare tre dager etter behandlingen døde hun, og etterlater seg mann og tre små barn.

RELATERTE BØKER