Eksamensordboka; engelsk

Eksamensordboka; engelsk lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Eksamensordboka; engelsk.pdf
ISBN
3626235120154

BESKRIVELSE

Eksamensordboka er en toveis ordbok mellom norsk og engelsk, som inneholder 37 000 ordbokartikler. Den er laget for studenter og skoleelever som kun vil ha det aller nødvendigste, bare akkurat det de trenger til prøver og eksamen. Boken inneholder ikke noe tilleggsstoff, kun essensen av en ordbok: akkurat de ordene en leter etter og akkurat det en vil vite om dem.

Legg i ønskeliste. Norsk-engelsk blå ordbok.

Heftet / 2017 / Flerspråklig 149,-130,-Norwegian pocket dictionary. Heftet / 2007 / Flerspråklig 99,-Engelsk-norsk stor ordbok Innbundet / 2008 / Bokmål 598,-523,- Norsk-engelsk stor ordbok Innbundet / 2008 ... lytte etter og bruke engelske språklyder gjennom praktisk-estetiske uttrykksmåter lytte til og forstå enkle instruksjoner på engelsk lytte til og forstå ord og uttrykk i engelskspråklige rim, regler, sanger, eventyr og fortellinger Hvordan hadde det seg at engelsk ble et verdensspråk? .

RELATERTE BØKER