Evangeliesynopse

Evangeliesynopse - Gunnar Johnstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Johnstad
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Evangeliesynopse.pdf
ISBN
9522863791533

BESKRIVELSE

I Evangeliesynopsen er tekstene i evangeliene etter Matteus, Markus og Lukas stilt opp i spalter ved siden av hverandre. Slik trer likheter og forskjeller mellom de tre evangeliene klart fram. Et viktig arbeidsredskap for studenter og andre som vil gå grundig inn i bibeltekstene.

(red.): Evangeliesynopse (Oslo 2007) * Den norske kirkes bekjennelsesskrifter. Brunvoll, A: Den norske kirkes bekjennelsesskrifter (Oslo 1972 eller ...

Posttekstlig betraktning: Nedenstående er avsnitt én. Så følger Bibelen Ressurs-sitatene i siste avsnitt to. Sistnevnte er ikke kanonisk, men kunne latt seg inkludere i en «Esra-synopse» eller mer generelt en Kong/Krøn- / Esr/Neh/3 Esr-samseende fremstilling likesom Gunnar Johnstads Evangeliesynopse).

RELATERTE BØKER