For bare stumpene

For bare stumpene - Jon Winge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Winge
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
For bare stumpene.pdf
ISBN
5139260492049

BESKRIVELSE

Hva betyr egentlig å ta luven fra, gjøre det skarpt, klare brasene, gå for bare stumpene eller berge stumpene? Er det å gi noen det glatte lag det samme som å hudflette dem? Og hva vil det si å runde middagshøyden, skvære opp, ta en spansk en og at noe går som hakka møkk?Mange ord og uttrykke som brukes i vanlig talespråk, har oppstått på sjøen. I denne boken tar Jon Winge oss med tilbake til miljøene de kommer fra og knytter dem til liv og virke om bord i seilskipene, kulldamperne og vikingskipene.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2001 Sider 140 Forlag Cappelen Damm AS Språk ... Arven fra de hvite seil og det svarte kull; sjømannsuttrykk i norsk dagligtale.

A biography of Edward Beveridge Binnie v/Ian Hart kr. 200.

RELATERTE BØKER