Forræderens guide til Nord-Korea

Forræderens guide til Nord-Korea - Morten Traavik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Traavik
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Forræderens guide til Nord-Korea.pdf
ISBN
9034630739354

BESKRIVELSE

Med solid innsikt om landets komplekse historie skildrer kunstneren Morten Traavik Nord-Korea med et eksepsjonelt innsideperspektiv. Han bringer oss tett inn på livet til dagens nord-koreanere og gir oss en innføring i "verdens mest lukkede" nasjon. Vi får også møte andre nordmenn som har knyttet nære bånd til landet. Forræderens guide til Nord-Korea vil gi deg kunnskap og endre ditt blikk på dette mytiske landet. En helt uunnværlig bok for alle som er opptatt av vår samtids mest spennende politiske spill og ikke minst er det en guidebok utenom det vanlige.

Forræderens guide til Nord-Korea vil gi deg kunnskap og endre ditt ... Kjøp Forræderens guide til Nord-Korea fra Bokklubber Med solid innsikt om landets komplekse historie skildrer kunstneren Morten Traavik Nord-Korea med et eksepsjonelt innsideperspektiv. Han bringer oss tett inn på livet til dagens nord-koreanere og gir oss en innføring i 'verdens mest lukkede' nasjon. Pris: 151,-.

Han bringer oss tett inn på livet til dagens nord-koreanere og gir oss en innføring i "verdens mest lukkede" nasjon. Vi få Forræderens guide til Nord-Korea Din veiviser i verdens hemmeligste land.

RELATERTE BØKER