Ha en nydelig dag!

Ha en nydelig dag! - Jenny Kempe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Kempe
DIMENSJON
8,29 MB
FILNAVN
Ha en nydelig dag!.pdf
ISBN
6679118193829

BESKRIVELSE

Fordi i går allerede er over, fordi i morgen ikke er her ennå: La oss håpe at i dag blir en flott og helt nydelig dag! I 2009, overveldet av den endeløse rekken dårlige nyheter i media, bestemte Jenny Kempe seg for å ta et halvt års pause fra aviser, TV og radio. Hun rettet fokuset mot de tingene i livet som gjorde henne glad; tok seg tid til venner og familie og til å "bare være". Resultatet er den herlige og positive gavebokserien "Livet er herlig". Hver tittel er laget for å varme hjertet ditt og gi deg et smil om munnen. Som gaver vil disse bøkene lyse opp dagen, eller til og med livet, til noen du er glad i.

Andrea Badendyck sier: Kjøp Ha en nydelig dag! fra Bokklubber Fordi i går allerede er over, fordi i morgen ikke er her ennå: La oss håpe at i dag blir en flott og helt nydelig dag! I 2009, overveldet av den endeløse rekken dårlige nyheter i media, bestemte Jenny Kempe seg for å ta et halvt års pause fra aviser, TV og radio. Ha en nydelig dag i sola <3 1,362 Likes, 19 Comments - 🏡ninahofland (@ninahofland) on Instagram: "🌳Ha en nydelig dag🌳" Ha en nydelig junidag. Publisert 15.

Det er som regel alene og ved sjøen. God fredag. En nydelig dag i Kristiansand.

RELATERTE BØKER