Si meg hvor du reiser og jeg skal si deg hvem du er

Si meg hvor du reiser og jeg skal si deg hvem du er - Magnus Helgerud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Helgerud
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Si meg hvor du reiser og jeg skal si deg hvem du er.pdf
ISBN
5882507130300

BESKRIVELSE

Hvorfor står folke i kø i timesvis for å bli fotografert på Trolltunga? Hvorfor er noen livredde for å tråkke i turistfeller i Roma? Og hvorfor er det så mange turister som hater turister?Denne boken er en gruppereise for folk som ikke liker gruppereiser, livlig guidet av journalist Magnus Helgerud, som på underholdende vis trekker en linje fra 1800-tallets reisesnobber og frem til dagens selfie-turister.

Hvorfor står folke i kø i timesvis for å bli ... Si meg hvor du reiser og jeg skal si deg hvem du er Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Din handlekurv Og det er ikke tilfeldig, skal vi tro bokas kapittel om forbrukersamfunnet. Forbruket markerer vår identitet, vår posisjon og understreker hvor vi er i samfunnshierarkiet. Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land.

Pris kr 332 (spar kr 47). Se flere bøker fra Magnus Helgerud. Si Meg Hvor Du Reiser Og Jeg Skal Si Deg.

RELATERTE BØKER