Supermat

Supermat - Helena Nyblom | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Nyblom
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Supermat.pdf
ISBN
1324335402145

BESKRIVELSE

Hvorfor er blåbær, tomater, appelsiner, nøtter sjokolade og laks noe av det sunneste vi kan spise? Hva skjer i kroppen om vi spiser for lite fett? Hvorfor eldes vi? Hvorfor er vekstenes fargepigment så bra for helsen? I SUPERMAT får du hjelp til å forebygge sykdommer og til å finne kroppens egen evne til å helbrede. Nyere forskning har gjort store og spennende oppdagelser om hva maten betyr for helsen vår. Lær deg hvordan du kan spise for å motvirke aldringsprosessen og føle deg bedre. Se på maten din som naturens eget apotek!

Supermat sies å være matvarer som er spesielt næringstette, og noen har gått så langt at de sier at supermat er mat og medisin i ett.. Produsentene lover alt fra bedre fordøyelse ... Les mer Supermat.

Søndag 1. oktober inviterte Botanisk hage til et arrangement om supermat i Kjøkkenhagen.

RELATERTE BØKER