Tegning, form og farge

Tegning, form og farge - Bendik Kaltenborn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bendik Kaltenborn
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Tegning, form og farge.pdf
ISBN
7982565204286

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder et utvalg illustrasjoner og tegninger jeg har produsert de 10 siste årene, sånn cirka. Jeg har hatt gleden av å tegne for bl.a. The New Yorker, The New York Times, The Washington Post, Rick and Morty, Det Andre Teatret og Todd Terje. Dessuten skravler jeg konstant fra perm til perm i et forsøk på å forstå hvordan jeg egentlig jobber. Bendik Kaltenborn

Fagfeltet har jobbet iherdig i mange år for å få formgiving som et eget studieforberedende utdanningsprogram, og at navnet skulle endres. Tegning Form Og Farge - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Tegning, form og farge Gå til innholdet. Vis alle Vis alle Skjul alle Magasin 23.

1.4 Innhold. Videregående kurs I tegning, form og farge består av studieretningsfag, allmenne fag og Et kurs i form og farge gir deg en innføring i fargelære, gir deg muligheten til å eksprementere med form og farge, utforske din personlige smak og gir deg tips og idéer.

RELATERTE BØKER