Alt kvinner tilgir

Alt kvinner tilgir - Bjørg Vik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Vik
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Alt kvinner tilgir.pdf
ISBN
1833183623871

BESKRIVELSE

Alt kvinner tilgir nærmer seg helaftens forestilling, og er en monolog for en deprimert middelaldrende herre, akkompagnert av tre ekshustruer. Stykker er et bestillingsverk, skrevet for Intimteatret.Bjørg Vik er tilbake med to nyskrevne enaktere - kloke, skarpe og humoristiske. Løgnenes nødvendighet eller du skal ikke lyve er et stykke spesialskrevet for Teater Ibsens forestilling om de ti bud, og handler om to søstres mangel på kommunikasjon og løgnens (u)nødvendighet.

Arbeiderbevegelsens klassekamp var en kamp mellom menn, kvinner var helt fraværende i retorikken. - Utviklingen reverseres etter 1913 og når toppen på 1950-tallet. WASHINGTON: Langt flere kvinner enn menn godtar Clintons innrømmelse av forholdet han har hatt til Monica Lewinsky, viser en meningsmåling.

Mel Gibson som Nick Marshall, som plutselig har muligheten til å høre alt kvinner tenker. Men samtidig tilgir menn lettere denne formen for utroskap. Menn har mindre behov for å distansere seg fra partneren enn kvinner har, og ser på emosjonell utroskap som mindre truende for forholdet enn kvinner gjør.

RELATERTE BØKER