Den litterære Hamsun

Den litterære Hamsun Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Den litterære Hamsun.pdf
ISBN
8616208467581

BESKRIVELSE

Hamsun er et merkenavn som benyttes i stadig nye boklanseringer. Hvert år kommer det ut flere nye bøker som bærer hans navn i tittelen. Men ofte er interessen rettet mot andre sider ved forfatteren enn det han skrev, eller den litterære interessen er avgrenset til enkelte verk eller aspekter i forfatterskapet. I Den litterære Hamsun har vi invitert noen av landets unge, ledende litteraturforskere med særlig interesse for Hamsun til å skrive om hver sin del av forfatterskapet. Til sammen dekker disse bidragene hele forfatterskapet. De gir et bilde av mangfoldet og det litterære spekteret i Hamsuns forfatterskap, både sjangermessig, stilistisk og tematisk. Ståle Dingstad (red.) er dr.art. på en avhandling om Knut Hamsun og arbeider ved Prosjekt Henrik Ibsens Skrifter Bidragsyterne er Britt Andersen, Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy, Ståle Dingstad, Erik Bjerck Hagen, Åsmund Hennig, Oddbjørn Johannessen, Elisabeth Oxfeldt, Atle Skaftun, Eivind Tjønneland, Henning Wærp og Ingvald Aarstein.

Blant annet står den bak Hamsun-dagene hvert år. Kjøp 'Den litterære Hamsun' av Ståle Dingstad fra Fagbokforlaget. Hovedpersonen skildres uten nære sosiale relasjoner, og hans tilnærmelser til den unge, vakre Ylajali ender i skuffelse. Handlingen er lagt til Kristiania rundt 1890.

Men ofte er interessen rettet mot andre sider ved forfatteren enn det han skrev, eller den litterære interessen er avgrenset til enkelte verk eller aspekter i forfatterskapet. Hamsun er et merkenavn som benyttes i stadig nye boklanseringer. Hvert år kommer det ut flere nye bøker som bærer hans navn i tittelen.

RELATERTE BØKER