Drikk som medisin

Drikk som medisin - George D. Pamplona-Roger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
George D. Pamplona-Roger
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
Drikk som medisin.pdf
ISBN
2873447516517

BESKRIVELSE

Helsen vår tar mer og mer skade av den moderne livsstilen. Selv om det er økonomiske ressurser tilgjengelig, står millioner av mennesker i hele verden overfor alvorlige helseproblemer som kunne ha vært unngått. Nettopp derfor er det viktig å ta i bruk den helsebringende kraften som finnes i sunne drikker. Disse drikkene er både velsmakende, de bidrar til kroppens velvære og bekjemper og forebygger mange sykdommer. Jorge D. Pamplona-Roger er lege og kirurg og en ekspert innen folkehelse. Gjennom yrkeslivet som kirurg har han blitt godt kjent med menneskekroppen, både på innsiden og utsiden. Med sin brede erfaring som foreleser i helseutdanning er han en ypperlig formidler. Han deler av sin kunnskap om forskning og gjør det komplekse feltet lett å forstå. Dr Pamplona-Roger er forfatter av Encyclopedia of Medicinal Plands som er oversatt til flere språk, og er publisert av Editorial Safeliz, i tillegg til flere utgivelser.

Stress ned - sørg for å få nok ro og hvile. Som en hovedregel bør man ikke ta medisin og alkohol samtidig. Noen medisiner bør absolutt ikke kombineres med alkohol, og da kan et glass være for mye.

George D. Pamplona-Roger; Sissel Sommer Steneby (Oversetter) Helsen vår tar mer og mer skade av den moderne livsstilen.

RELATERTE BØKER