Forsoningsbarnet

Forsoningsbarnet - Francine Rivers | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francine Rivers
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Forsoningsbarnet.pdf
ISBN
3891716351093

BESKRIVELSE

Fremtiden er trygt staket ut for Dina Carey. Hun er forlovet med en kjekk mann, har de mest omsorgsfulle foreldre og en tillitsfull tro til Gud. Plutselig, i et skremmende øyeblikk skjer det utenkelige. Dinas perfekte liv blir splintret. Fremtidsplanene må legges helt om, og familien slites i stykker. Troen hennes, som var så klippefast, blir prøvd til det ytterste når hun står overfor det mest avgjørende valget i livet. Francine Rivers har igjen skrevet en engasjerende beretning som griper leserens hjerte og blir levende i tankene. Med balanse og innlevelse tar «Forsoningsbarnet» opp et av de mest kontroversielle temaene i vår tid. Gjennom handlingen blir leseren ført inn i en erfaring som ryster, påvirker og forandrer.

En annen av hennes bøker, Den forbudte, har blitt filmatisert. Pris: 198,-. heftet, 2017.

Montgomery pdf Fremtiden er trygt staket ut for Dina Carey. Hun er forlovet med en kjekk mann, har de mest omsorgsfulle foreldre og en tillitsfull tro til Gud.

RELATERTE BØKER