Innom

Innom - Stig Holmås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Holmås
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Innom.pdf
ISBN
2316298144757

BESKRIVELSE

Varme og engasjerte dikt fra Stig Holmås.Stig Holmås debuterte som lyriker i 1970, men siden midten av 1980-årene har han først og fremst vært romanforfatter. Det er derfor en stor, gledelig begivenhet at Holmås med årets utgivelse igjen vender tilbake til poesien.Innom er en samling varme, kloke, engasjerte dikt som reflekterer over våre livsbetingelser her på jorden, som mennesker i en politisk virkelighet, og som individer som er innom denne kloden en kort stund, men lenge nok til å jobbe og danse og drømme. Det er dikt en kan kjenne seg igjen i, og dikt som inviterer leseren til å gjøre sine egne tanker omkring menneskets plass i tilværelsen. Anmelderne mener:«En perle av en diktsamling.»Oda Vige Helle, Bergens Tidende

Vi er dyktige og unge veiledere som er tilgjengelig for deg. Kom innom. City Syd er Midt-Norges største kjøpesenter og ligger ca.

Vi fant. 10 synonymer for innom. Garn og pinner, egne og oversatte oppskrifter.

RELATERTE BØKER