Katt savnet

Katt savnet - Caroline Paul | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Caroline Paul
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Katt savnet.pdf
ISBN
6107365287519

BESKRIVELSE

Hva gjør kjæledyrene våre når de ikke er med oss? Møter de andre dyr? Er de redde der ute, eller trenger de rett og slett en pause fra masete eiere? Caroline Paul og Wendy MacNaughton gir oss svaret i en øm, morsom bok om hvordan de brukte alt fra synske til satellitter for å spore eventyrene til katten deres, Tibby."Katt savnet" er en bok for dyreelskere og alle som har kjæledyr, og ikke minst alle som en gang har gjort noe desperat for kjærligheten.«Jeg trenger en sporingsinnretning,» sa jeg til den unge og kvisete ansatte.«Du vet - noe som kan forfølge noe.» Men hver eneste GPS-enhet han viste meg var altfor stor. «Det er enklere hvis du forteller meg hva du trenger den til,» sa unggutten da han la den siste innretningen vekk.Jeg visste hva han tenkte. Brutal kjæreste? Konemishandlende ektemann? Jeg kremtet.«Hm,» sa jeg. «Jo,» sa jeg. Han så forventningsfullt på meg. «Du skjønner,» klarte jeg omsider å si, «jeg trenger å spane på katten min.»Han skjønte det ikke med en gang, antakelig fordi jeg hvisket.«Katt,» sa jeg. «K-A-T-T.»Les utdrag fra boken:

2 065 liker dette · 35 snakker om dette. Denne siden er for katter som er savnet/funnet i Oppland.

30.09.2019 Opus er savnet fra Stasjonsveien 83 på Blommenholm fra torsdag 19.9. Hun er langhåret svart med hvit hals og snute og hvite poter.

RELATERTE BØKER