Manhattan

Manhattan - Torgrim Eggen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgrim Eggen
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Manhattan.pdf
ISBN
5092402937056

BESKRIVELSE

Torgrim Eggen har alltid vært fascinert av New York, og han skriver engasjert og kunnskapsrikt om dens musikk fra bebop til hiphop, om gateslang og skyskrapere, om provoserende komikere og frigjøringsbevegelser, om historien bak nyskapende ordkunst, billedkunst og matkunst.Dette er en reise gjennom Manhattan som siden 1945 har vært verdens kulturelle og politiske sentrum, og en kjærlighetserklæring til byen som aldri slutter å fascinere....og anmelderne gir ros:"En blanding av kulturhistoriske New York-klassikere og Torgrim Eggens velformulerte hverdagsobservasjoner gjør Manhattan til ei leseverdig bok."Kåre Bulie, Dagbladet"Forelsket i et ikon."Torgrim Eggen har skrevet en herlig bok om New York. Han har kommet bak klisjeene, han har grepet byens atmosfære og karakter. Ikke minst har han forstått at New York er en essensielt jødisk by."Knut Olav Åmås, Aftenposten"Tor­grim Eg­gen skri­ver lærd om en by som er verd opp­merk­som­he­ten... Man­hat­tan er per­fekt for unge men­nes­ker som ennå ikke har opp­levd alt det Eg­gen har opp­levd. Den gir også et flott snap­shot av ver­dens ho­ved­stad, og vir­ker opp­fris­ken­de for den popkultiverte gjengangerturisten".Audun Vinger, Morgenbladet "Størstedelen av Manhattan er skrevet med tilstrekkelig innsikt og selvironi til at Eggen, tross alt, klarer å manøvrere seg forbi de veste fellene. Ingen "konstrastenes by" her, nei. Klisjeene er ikke til å unngå i en bok om New York, men de som må med, møter forfatteren med edruelighet og til og med med nye vrier."Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv"Begynn å lese hvor som helst, og du er fanget i løpet av noen linjer. Dette er ekte kjærlighet." Kjell-Richard von Wachenfeldt, Vårt land

Manhattan is so well known that even the names of its streets have become iconic and understood the world over. This long, thin island is only one of New York City's five boroughs, but it's Manhattan that has the concrete canyons and the inimitable skyline; Manhattan that has the world's brightest and ... Manhattan is one of the best Woody Allen movies with dialogue that is perfect in every way from a character perspective.

Makes 1 Servings. It's a classic drink that never gets old, and this Manhattan recipe has no added frills, thrills, or paper umbrellas. New York City, offisielt kalt City of New York, er den største byen i USA.Byen ligger i delstaten New York og har 8,6 millioner innbyggere.

RELATERTE BØKER