Mestringsbok ved tvangslidelser

Mestringsbok ved tvangslidelser - Geir Thingnæs, Jan Haslerud, Tone Madland Skeie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Thingnæs, Jan Haslerud, Tone Madland Skeie
DIMENSJON
10,69 MB
FILNAVN
Mestringsbok ved tvangslidelser.pdf
ISBN
1539929383768

BESKRIVELSE

Boken skal være til hjelp for pasienter med tvangslidelser. Formålet er å bidra til å overvinne tvangslidelser eller til å takle problemer på en bedre måte. Boken inneholder en praktisk og en teoretisk del med arbeidsoppgaver. Boken kan brukes i både individualsamtaler og i gruppebehandling. Med litteraturhenvisninger og ordliste.

Denne effektive arbeidsboken gir på mange måter en ny innfallsvinkel og forståelsesmåte, ved å vise at selvskadingen ikke er meningsløs, ... Denne boken er en arbeidsbok og et hjelpemiddel for dem som har utviklet en posttraumatisk stresslidelse. Den viser hvordan vi kan arbeide med en posttraumatisk stresslidelse, og hva som skal til for å få det bedre. Mestringsbok ved tvangslidelser av Geir Thingnæs , Jan Haslerud , Tone Madland Skeie spiral, 2012, Norsk (bokmål), ISBN 9788282172035.

Varenummer: ISBN 9788277862323 Kategori: Mestringsbøker Stikkord: mestring, selvskading. Beskrivelse Beskrivelse.

RELATERTE BØKER